گیلان ، رودسر
farzane.m69@gmail.com
09132691404
(کراست بیسکوییت)
پودر بیسکوییت پتی بور(شکلاتی یا وانیلی) :۱۰۰ گرم
کره ذوب شده :۳۵ گرم
پودر قهوه : ۵ گرم
(فیلینگ پنیری پختنی)
پنیر خامه ای ۲۲۵ گرم
خامه ۱۳۰ گرم
پودر قند ۴۵ گرم
پودر نسکافه فوری ۱ قاشق چای خوری
شکلات شیری ذوب شده ۲۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شکلات تلخ یا شیری رنده شده ۱۰ گرم
وانیل کمی
(مواد تزیین چیز کیک (قابل حذف)
خامه قنادی فرم گرفته ۱۲۵ گرم
پنیر خامه ای ۶۰ گرم
پودر قند یا پودر شکر ۱۵ گرم
پودر قهوه ۱ قاشق چای خوری
پودر دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری
مرحله اول
اولین کاری که می کنیم آماده کردن کراست چیز کیکمون هست یعنی همان لایه زیری ، بیسکوییت (پتی بور) رو کامل پودر کرده با پودر قهوه مخلوط می کنیم ،
کره رو آب می کنیم میزاریم تا به دمای محیط برسه حالا تمامی مواد را با هم مخلوط می کنیم .
مرحله دوم
در این مرحله نیاز به یک رینگ متحرک داریم که مواد رو داخل اون میریزیم توجه داشته باشید که کف رینگ رو با کاغذ آلومینیومی ، پوشش میدیم و بعد
رینگ رو منتقل می کنیم داخل یک قالب سینی مانند و بعد از مواد کراستمون داخل رینگ می ریزیم و با کاردک خوب فشردش می کنیم میتونید
این کار رو با ته قاشق هم انجام بدهید. حواستون باشه که باید خوب خوب فشرده بشه ، از پوره کن هم میتوند استفاده کنید.
مرحله سوم
نوبت به مایع پنیری چیز کیکمون هست اول از همه پنیر خامه ای و پودر قند رو با هم مخلوط می کنیم و با همزن برقی هم میزنیم تا یکدست شود خامه را
اضافه می کنیم و باز هم میزنیم حالا از پودر قهوه فوری استفاده کرده و به مخلوطمون اضافه می کنیم ( می تونید از هر پودر قهوه ای استفاده کنید)
ولی جایگزین نکنید بهتر هست ،حالا تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنم و با همزن هم میزنیم حواستون باشه یه دورهمزن رو خاموش کنید و حتما
ظرف رو دورگیری کنید که تخم مرغ هم نخورده ای باقی نمونه بعد هم نوبت به شکلات آب شده و تکه های شکلات هست که به مواد اضافه کرده
و مخلوط می کنید می تونید به سلیقه خودتون مغزیجات روهم به موادتون اضافه کنید که من گردو اضافه کردم.
مرحله چهارم
حالا قالب کیکتون رو بیارید و مواد چیز کیکتون رو روی کراستتون بریزید و خوب پهنش کنید در نهایت چند ضربه به آن بزنید و یک ظرف آب کنار
قالبتون قرار بدید و بعد هم داخل فری که از قبل گرم شده قرار بدید.
مرحله پنجم
الان زمان درست کردن کرم چیز پنیری قهوه ودارچین هست خامه قنادی رو خوب با همزن میزنیم تا این که فرم بگیرد.
مرحله ششم
پنیر خامه ای و پودر قند یا پودرشکر رو با هم ترکیب می کنیم و به خامه فرم گرفته اضافه می کنیم ودر نهایت پودر قهوه و دارچین رو به آن اضافه کرده
و با همزن میزنیم تا خوب مخلوط بشه.
مرحله هفتم
حدودا نیم ساعت بعدش باید چک بشه اگر از بقل گرفته شده باشه ولی وسطش یکم شل باشه آمادست کیک رو از فر در میاوریم میزاریم خوب خنک بشه
و سپس از رینگ جدا می کنیم حالا با کرم چیز که درست کردیم روی اون رو تزیین کرده و یک مقداری هم پودر قهوه روی آن الک می کنیم.
حتما درستش کنید و لذت ببرید.
و اما کلام آخر
در این مقاله از سایت خوشمزه ریزه تمام تلاشمان را کردیم که آموزش یک چیز کیک با طعم عالی و به یاد ماندنی ارائه دهیم توجه داشته باشید که تهیه چیز کیک درکافی شاپ
ویا در منزل نیازمند فرایند صحیح پخت ، استفاده از مواد اولیه وبا کیفیت ، تمرین مداوم ، که می توانید یک چیز کیک تنوری با طعم و عطر دلخواه برای خود و عزیزانتان تهیه کنید.
در صورت که این مقاله مورد پسند شما عزیزان بوده می توانید برای آموزشات بیشتر از قسمت محصولات و خدمات پکیج آموزش دکور کیک های خامه ای و روسی را
مشاهده کنید.
گیلان ، رودسر
09132691404
farzane.m69@gmail.com
عضو خبرنامه ما شوید